Zanimive igrače in uporabne stvari iz vedno bližje Kitajske

Novo leto je mimo in prišel je čas, da zapravite še zadnje preživele cekine iz lanskega leta in si nakupite zanimive igrače. Šalo na stran, dasiravno ni tako neresnična za marsikoga, obstajata dva razloga za današnji zapis. Najbolj očiten je seveda ta, da je nekako treba kar se le da pogosto kaj napisat, ako človek želi, da mu to zleze pod kožo. Drugi malce manj očiten a dokaj pomemben, izkoristiti in preizkusiti je potrebno nov poslovni dogovor s prijatelji Kitajci.

Že dolgo časa se ogromno stvari proizvaja na Kitajskem. Seveda so v vseh teh letih Kitajci marsikaj skopirali, se naučili in posledično tudi kaj sami razvili. Veliko je bilo ponesrečenih poizkusov, izjemne malomarnosti pri izdelavi in uporabljenih materijalov slabše kvalitete. A tudi tukaj leta uporabniških izkušenj in povratnih informacij naredijo svoje. Kitajci so ugotovili, da sprejemljiva do dobra kvaliteta prinaša zadovoljnejše stranke in posledično več zaslužka dolgoročno.

Da ne dolgovezim preveč, spodaj vam ponujam par meni zanimivih stvari, najdenih na priljubljenih straneh za naročanje iz Kitajske. Veselo brskanje in zapravljanje!

Quadkopterji oziroma droni – od igrač za otroke in odrasle do resnih letalnih mašin!
[column size=”one-half”]Gearbest FuriBee F36 Mini RC Drone - RTF
FuriBee F36 Mini RC Drone – RTF za samo €13.73
[/column][column size=”one-half” last=”true”]Gearbest FuriBee X215 PRO 215mm FPV Racing Drone
FuriBee X215 PRO 215mm FPV Racing Drone – samo €128.82
[/column]

[column size=”one-third”]Eachine E010S 65mm Micro FPV
Eachine E010S 65mm Micro FPV – €46.27
[/column][column size=”one-third”]Eachine E010S 65mm Micro FPV
HGLRC XJB-145MM RC Drone FPV Racing PNP – €125.37
[/column][column size=”one-third” last=”true”]Eachine EV100 720*540 5.8G 72CH FPV Goggles
Eachine EV100 720*540 5.8G 72CH FPV Goggles – €84.14
[/column]

Kot ponavadi, sem se tudi tokrat hitro zataknil v eni sami kategoriji, a prodajajo vse od wc papirja do letal.. No ja, saj sem prepričan, da si boste sami pogledali vse kar vas zanima. Medtem ugotavljam da rabim nek sistem oziroma logiko za objave, kajti drugače mi deluje, da bo vse skupaj ena velika zmešnjava.

Leave a Reply